Wat brengt de zomer ons?

 

Hou je van jeans? Dan is er deze zomer massa's keuze voor jou. Er zijn niet alleen de absolute musthave jasjes en broeken.

Ook kleedjes zijn er in vele modellen. 

En in het hippe Gullegem is zelfs de 49R herrezen.

 

Hou je eerder van subtiele klasse? Dan zijn de zomerse pastellen helemaal aan jou besteed.

Zachte, koele tinten die zomer ademen. Ideaal voor een frissel cocktail aan het zwembad.

 

Terug van helemaal niet weggeweest. Je vindt prints met bloemen, planten, leuke diertjes, ... Voor wie houdt van afwisseling.

 

Lekker fel! All-over of enkel een accent, the choice is all yours.

Rood en oranje blinken uit, maar de andere kleuren tekenen present. We krijgen het er al helemaal warm van.

 

 

 

 

Herfsttype met lentekriebels

 

 

Pascale houdt van shoppen en ze is graag bij de eersten als de nieuwe collecties er aankomen.
Daarom kwam ze aan het prille begin van het lenteseizoen voor een make-over.
In plaats van 1 volledige dag hebben we er 2 halve dagen van gemaakt. Waarom niet, als dat beter past in het schema van de klant.
Als je een bril draagt, zijn sprekende ogen niet altijd evident. Met wat make-up met een natuurlijke look geven we die ogen een lichte boost.
Bij kapster Angela krijgt ze tips voor een leuke, jonge look aangepast aan haar gelaatsvorm.
Op stap dan, naar Izegem. En kijk, “kaki zou ik zelf niet direct kiezen.” Ze is dan ook niet onmiddellijk gezwicht, maar later gaf ze toch toe dat die kaki bloes en blazer echt wel bij haar pasten.


 

 

 

 

Delphine op bezoek


Delphine houdt van zwart, veel zwart. Ja, dat is een veilige kleur. Altijd gemakkelijk om te combineren, goede camouflage… Ach, we hebben het met de mantel der liefde bedekt. :)

Delphine is een herfsttype. Ze straalt met bruin, oker, oranje. Warme, diepe kleuren fleuren haar meer op dan zwart. Sinds haar bezoek is zij daar ook wel van overtuigd. Niet dat zwart de deur uitvliegt. Dat zou zonde zijn. We hebben nieuwe combinaties gemaakt, goudkleurige kettingen gebruikt, met sjaals gewerkt. Het komt helemaal goed met die kleerkast.

Maar tegelijkertijd wilden we ons toch eens wagen aan wat meer kleur. Op stap dus, naar Kortrijk. Voorbereiden op de koopjes. Ze heeft zich zelfs gewaagd aan rood. Ja, voor iemand die vooral zwart en grijs draagt, is een rode trui al een hele stap. Maar ze heeft hem gezet. 2018 wordt een kleurrijk jaar.

Delphine is niet zo groot. Daarom hebben we gekeken naar het visueel effect van horizontale en verticale lijnen. En hoe een correct gebruik van kleuren je optisch groter kunnen maken. Wat is een goede lengte voor een rok of een jas? Alle basisstukken zijn de revue gepasseerd.

Ze had ook een paar zogenaamde miskopen mee. Gecombineerd met de juiste stuks hebben we weer nieuwe ensembles gemaakt. Die zullen niet meer in de kast blijven hangen.

Zo zie je maar dat het met slimme combinaties en een paar leuke accessoires helemaal niet nodig is om de volledige inhoud van de kleerkast te vervangen.