Delphine op bezoek

Delphine houdt van zwart, veel zwart. Ja, dat is een veilige kleur. Altijd gemakkelijk om te combineren, goede camouflage… Ach, we hebben het met de mantel der liefde bedekt. :)

Delphine is een herfsttype. Ze straalt met bruin, oker, oranje. Warme, diepe kleuren fleuren haar meer op dan zwart. Sinds haar bezoek is zij daar ook wel van overtuigd. Niet dat zwart de deur uitvliegt. Dat zou zonde zijn. We hebben nieuwe combinaties gemaakt, goudkleurige kettingen gebruikt, met sjaals gewerkt. Het komt helemaal goed met die kleerkast.

Maar tegelijkertijd wilden we ons toch eens wagen aan wat meer kleur. Op stap dus, naar Kortrijk. Voorbereiden op de koopjes. Ze heeft zich zelfs gewaagd aan rood. Ja, voor iemand die vooral zwart en grijs draagt, is een rode trui al een hele stap. Maar ze heeft hem gezet. 2018 wordt een kleurrijk jaar.

Delphine is niet zo groot. Daarom hebben we gekeken naar het visueel effect van horizontale en verticale lijnen. En hoe een correct gebruik van kleuren je optisch groter kunnen maken. Wat is een goede lengte voor een rok of een jas? Alle basisstukken zijn de revue gepasseerd.

Ze had ook een paar zogenaamde miskopen mee. Gecombineerd met de juiste stuks hebben we weer nieuwe ensembles gemaakt. Die zullen niet meer in de kast blijven hangen.

Zo zie je maar dat het met slimme combinaties en een paar leuke accessoires helemaal niet nodig is om de volledige inhoud van de kleerkast te vervangen.